Magriet Hermans is uitgeroepen tot de winnares van de prestigieuze 18de editie van de Golden Lifetime Awards.

Met een indrukwekkende carrière en een positieve uitstraling heeft ze de harten van het publiek veroverd.

Als een topvrouw in de entertainmentindustrie wordt Magriet Hermans geroemd om haar lange en succesvolle loopbaan. Haar optimisme en vrolijke vibes hebben haar een speciale plek gegeven in de levens van velen.

Reportage ROBTVArtikel KW met fotoverslagArtikel KW – Ignace BaertArtikel KW – Ro Burms

Magriet Hermans staat bekend om haar sterke persoonlijkheid en positieve kijk op het leven. Ze is een inspiratiebron voor anderen en heeft bewezen dat ze altijd stevig in haar schoenen staat, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkwam.

De ceremonie van de Golden Lifetime Awards werd nog specialer gemaakt door de aanwezigheid van Magriet Hermans’ dochter, waardoor de avond een onvergetelijke sfeer en ambiance kreeg. Het was een moment dat lang in het geheugen zal blijven hangen.

Met deze welverdiende erkenning voegt Magriet Hermans een nieuwe mijlpaal toe aan haar succesvolle carrière. Haar bijdragen aan de entertainmentwereld en haar inspirerende persoonlijkheid zullen nog lang voortleven.

Onze special secret guest in de Golden Lifetime Awards Editie 18 was Marijn Devalck.

Onze doedelzakspeler was er ook weer bij. Hij speelt nu 18 jaar doedelzak en dat gepaard met de 18de editie… over uniek gesproken! 🙌